Nieuwe uitdaging gevonden

Na een uitnodiging voor een stage traject als Support Engineer bij LAN Services kan ik mezelf verder ontwikkelen in de IT. Deze functie is een geweldige uitdaging voor me, waarin ik mezelf verder kan ontplooien. Het contact met de heer Veen en zijn medewerkers verloopt prettig wat een goede basis is voor een geslaagde stageperiode. Binnen korte tijd kon de stage beginnen en kreeg ik een warm onthaal. Deze periode en nieuwe uitdaging is zeer leerzaam met dank aan mijn collega’s van LAN Services.

Nieuwe uitdaging

Nieuwe uitdagingAls Support Engineer geef ik ondersteuning aan zakelijke klanten. Ik adviseer en ondersteun de organisatie bij storingen, incidenten en problemen op het gebied van IT, zowel telefonisch, remote of onsite.

Verder draag ik zorg voor het uitvoeren van beheertaken en installaties op locatie en voor structurele oplossingen. Daarbij fungeer ik als steun en toeverlaat van de klant op het gebied van automatisering. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van software als GFI/MaxFocus en Autotask.

Website van LAN Services