Stekker eruit

Stekker eruit getrokken

Na mijn dienstverband bij Twist Computers zocht ik een nieuwe uitdaging. Aangezien mijn interesse in de IT sfeer is zocht ik in deze branche een passende functie maar liep snel tegen het feit aan dat kennis bewezen moet worden door middel van diploma’s en certificaten. Na enig maanden van onderzoek besloot ik de stap te wagen en begon mijn eigen IT bedrijf ‘Marcel Vroon ICT Service’.

Per 1 mei 2015, na elf maanden het bedrijf opgebouwd te hebben tot een redelijk draaiend bedrijf met een goede naam en trouwe klantenkring was het einde daar. Door wet en regelgeving heb ik de keuze moeten maken om het bedrijf te stoppen aangezien er net niet voldoende inkomen uit gegenereerd kon worden. In tijden van recessie zou deze situatie waarschijnlijk niet snel veranderen waardoor financiële ondersteuning vanuit de gemeente niet voor de hand zou liggen.

Voor me ligt een tijd waarin ik mij verder ga scholen zodat ik met voldoende ondergrond terug in de IT branche zal komen.

Hierbij bedank ik al mijn gewezen klanten en leveranciers voor het gestelde vertrouwen en bewezen diensten. Ik heb een zeer prettige tijd met u allen mogen ervaren.

Marcel Vroon