Agile Scrum

Agile Scrum

T Comm Telematics heeft sinds november 2018 een nieuwe werkmethodiek geïmplementeerd bij de afdeling ontwikkeling. De Agile Scrum-methode wordt nu gebruikt om projecten uit te voeren, wat heeft geleid tot verbeterde resultaten en toegevoegde waarde voor klanten in korte tijd.

Als Product Owner heeft de auteur een belangrijke taak bij het bepalen van de projecten voor de volgende sprint op basis van acceptatiecriteria en gebruikersverhalen. Het Scrum-team werkt dan toegewijd aan de items op de Product Backlog en levert deze aan het einde van de sprint volledig op. De Sprint wordt afgesloten met een evaluatiegesprek waarbij de Product Owner feedback prioriteert en opneemt in de Product Backlog.

Het Scrum-team komt dagelijks samen voor de Daily Stand up-bijeenkomst om de voortgang van de sprint te bespreken. De Sprint retrospectieve vergadering wordt gebruikt om terug te kijken en te bespreken wat er werkte en wat er verbeterd kan worden met betrekking tot het proces.

Om deze methode optimaal toe te passen heb ik de training Agile Scrum voor bedrijven bij onderwijsinstelling Prowareness gevolgd en succesvol afgerond. T Comm Telematics fungeert als productadviseur voor klanten in de transportbranche, met een veelzijdige kennis op het gebied van Track & Trace in combinatie met klimaatbeheersing.

Met behulp van deze Agile Scrum-methode kan T Comm Telematics zijn klanten voorzien van praktisch gebruik van hun producten en diensten en zo bijdragen aan constante ontwikkeling en verbetering.

Agile Scrum