Commercieel en logistiek medewerker

Als commercieel en logistiek medewerker heb ik van 1990 tot 1997 gewerkt bij Klingelnberg Klauss BV, een toonaangevende groothandel in machines en gereedschappen voor de industriële houtbewerking. Naast het leveren van machines en gereedschappen, bood het bedrijf ook een slijpdienst service aan voor de gereedschappen.

Mijn werkzaamheden bestonden uit het verzorgen van de externe logistieke processen en het geven van commerciële adviezen aan klanten bij hun keuze voor technische gereedschappen. Ik heb persoonlijke service en deskundig advies geboden aan klanten en hierdoor heeft het bedrijf een groei doorgemaakt. Ik ben trots dat ik met mijn werkzaamheden heb bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Klingelnberg Klauss BV en heb met veel plezier gewerkt bij dit bedrijf.