Mijn profiel

Mijn naam is Marcel Vroon en ik ben woonachtig in de regio Den Haag, Nederland. Als persoon ben ik zelfstandig, analytisch, resultaat- en oplossingsgericht, proactief en servicegericht. Deze eigenschappen hebben mij geholpen om een brede kennis en ervaring op te doen in mijn verschillende functies.

In de afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan als product owner en customer service manager. Door mijn praktijkervaring en opleidingen, waaronder de opleiding Scrum for Business, heb ik mijn sterke punten verder kunnen ontwikkelen en zal ik altijd in ontwikkeling blijven.

Ik heb ervaring op verschillende gebieden, waaronder projectmanagement, procesmanagement, support, logistiek en Microsoft Office en Office 365, zoals Word, Excel, Outlook, PowerPoint en SharePoint. Daarnaast ben ik ervaren met Atlassian opplossingen zoals JIRA en moderne Content Management Systemen, zoals WordPress, Joomla en Drupal.

Met mijn brede kennis en ervaring ben ik breed inzetbaar. Meer informatie over mijn werkprofiel kunt u vinden op LinkedIn.

Als u denkt dat mijn profiel aansluit bij een functie binnen uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt mij bereiken via mcjvroon@gmail.com of op mijn mobiele nummer 06 46 120 614. Stuur gerust een mail om een afspraak te maken.