Project Manager

Maart 2018 – Negen maanden heb ik succesvol in de functie van Customer Care Specialist mogen werken bij T Comm Telematics. In goed overleg hebben we gezamenlijk besloten om de volgende stap te nemen en dus zal ik vanaf 1 maart 2018 in de functie van Project Manager bij T Comm Telematics mijn diensten voortzetten. Het wordt tijd om mijn collega’s op de afdeling ontwikkeling aan te sturen en te begeleiden bij alle projecten. Door mijn opgedane kennis van zaken over de T Comm Telematics producten en diensten bied ik bedrijf breed ondersteuning bij projecten.

Project Manager bij T Comm Telematics

T Comm Telematics is specialist in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en de conditie van de lading hierin. De T Comm Telematics oplossing wordt ingezet bij geconditioneerd transport en de dienstverlening gaat verder dan het monitoren van uw vracht. Onze volledig geïntegreerde systemen helpen u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Om de producten en diensten ten behoeve van onze huidige en toekomstige klanten verder te optimaliseren zal ik me in de functie van Project Manager hierop toe gaan leggen. Samen met mijn collega’s van T Comm Telematics zal ik nog vele jaren de transportbranche mogen bedienen met de geweldige producten en diensten van T Comm Telematics!

Customer Care Specialist