Project Manager

In maart 2018 heb ik negen maanden lang als Customer Care Specialist gewerkt bij T Comm Telematics. In overleg hebben zij besloten om de volgende stap te nemen en vanaf 1 maart 2018 als Product Owner bij T Comm Telematics te werken. In deze nieuwe functie zal ik de afdeling ontwikkeling aansturen en begeleiden bij alle projecten, met de opgedane kennis van T Comm Telematics’ producten en diensten om bedrijfsbrede ondersteuning te bieden bij projecten.

T Comm Telematics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en de conditie van de lading tijdens geconditioneerd en ongeconditioneerd transport. Naast het monitoren van de vracht bieden de volledig geïntegreerde systemen van T Comm Telematics ook ondersteuning bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Als Product Owner zal ik me toespitsen op het optimaliseren van de producten en diensten van T Comm Telematics ten behoeve van hun huidige en toekomstige klanten. Samen met de collega’s van T Comm Telematics zal ik me blijven inzetten om de transportbranche te bedienen met geweldige producten en diensten.

Customer Care Specialist