t comm telematics

Succes van klanten staat centraal

T Comm Telematics groeit hard door. We hebben in Nederland en in het buitenland mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen. Om onze producten en diensten van toegevoegde waarde te laten zijn voor onze klanten zal ik in mijn functie van Customer Succes Project Manager de projecten en onze klanten begeleiden naar succes.

Wat betekent dit?

Wanneer een overeenkomst met de klant afgesloten is, start het project. In tijdlijn wordt er een plan van aanpak opgesteld welke ik bewaak. Samen met de klant zal ik nauwgezet contact onderhouden om de processen goed te bewaken. Als de producten geleverd zijn en het ACTT platform ingericht is sluiten we de eerste fase van het project af.

Uw succes

Wanneer de producten en diensten ingesteld en opgeleverd zijn begint de laatste en belangrijke fase: ‘instructie en instellingen op maat verzorgen’. Ik instrueer de gebruikers van onze diensten en samen met een beslissingsbevoegde bepalen we de belangen en lopen we de bedrijfsprocessen door om tot een optimaal gebruik van het ACTT platform te komen. Pas wanneer de klant volledig op de hoogte is en de T Comm Telematics producten en diensten optimaal gebruikt kunnen worden kan het project afgerond worden.

Wij geloven in:

Meten is weten is denken is doen!

We helpen u om tot actie over te gaan.
Actie om u nog succesvoller te maken!