Technisch commercieel medewerker

Tussen 1997 en 2008 was ik werkzaam als technisch commercieel medewerker bij Karat Nederland BV, een groothandel in machines en gereedschappen voor de industriële houtbewerking. Naast het leveren van machines en gereedschappen, bood het bedrijf ook een slijpdienst aan voor de gereedschappen.

Mijn werkzaamheden waren gevarieerd. Zo verrichte ik lichte administratieve taken op kantoor en gaf ik algemene verkoopondersteuning aan de buitendienst. Ook ontwierp, verzorgde en bereidde ik het drukwerk en de website van Karat Nederland BV voor. Daarnaast had ik ook een interne eerstelijns helpdesk functie op het gebied van ICT en was ik verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen en onderhouden van rayon Zuid in de buitendienst.

Het optimaliseren van de interne en externe logistieke processen was een belangrijk onderdeel van mijn werk. Om dit te realiseren, heb ik het magazijn van het bedrijf geoptimaliseerd. Dankzij mijn inzet en ervaring in deze functie heb ik veel kunnen betekenen voor Karat Nederland BV.