Machine Operator

Voorbereider – Machine Operator

In het jaar 2015-2016 heb ik bij PostNL gewerkt als voorbereider en machine operator op verschillende verdeelstations. Mijn voornaamste taken bestonden uit het machinaal sorteren van kleine post tot op wijkniveau en het sorteren van post op huisnummer niveau als voorbereider. Hierbij hield ik rekening met specifieke wensen van de bezorgers en de looptijden, zodat alles op tijd klaar was.

Tijdens mijn werk als machine operator bij PostNL was collegialiteit van groot belang. Naast mijn eigen werkzaamheden zorgde ik er ook voor dat mijn collega’s hun werk goed en op tijd af hadden, zodat aan het einde van de dag alles naar ieders tevredenheid gedaan was.

Werken bij PostNL als machine operator vereist nauwkeurigheid en efficiëntie. Daarnaast is het van belang om goed samen te werken met collega’s om ervoor te zorgen dat het werk op tijd af is. Ik heb veel geleerd tijdens mijn tijd bij PostNL en ben nog steeds trots op mijn bijdrage aan het sorteerproces van de post.