Support Engineer

Support Engineer

Als Support Engineer bij LAN Services ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van zakelijke klanten bij storingen, incidenten en problemen op het gebied van IT. Of het nu telefonisch, remote of onsite is, ik adviseer en ondersteun de organisatie bij het oplossen van technische vraagstukken.

Bij LAN Services kunt u terecht voor al uw systeembeheer. Wij zijn gecertificeerd Microsoft partner en gespecialiseerd in Apple producten. Of het nu gaat om software, hardware of support, wij bieden onze klanten een volledige IT-oplossing.

Als onderdeel van een leuk en inspirerend team, heb ik tijdens mijn stageperiode in 2017 veel ervaring opgedaan bij LAN Services. Ik draag zorg voor het uitvoeren van beheertaken en installaties op locatie en zorg voor structurele oplossingen. Als steun en toeverlaat van de klant op het gebied van automatisering, help ik bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Neem gerust contact met mij op als u behoefte heeft aan IT-ondersteuning of -advies. Als Support Engineer sta ik voor u klaar en help ik u graag verder.